Optimizacija Za Pretraživače SEO - Srbija - image on https://hermodesign.com

Optimizacija Za Pretraživače (SEO)
Najbolji servis u Srbiji

SEO ili optimizacija za pretraživače je servis koji direktno utiče na povećanje vidljivosti web sajta u Google, Bing ili Yandex pretragama. HermoDesign Agencija (Srbija) nudi različite SEO pakete. Kontaktirajte nas, i proverite koji najbolje odgovara vašim potrebama.
Search Engine Optimization (SEO) - Optimizacija za pretraživače SEO

Šta je Optimizacija za Pretraživače - SEO?

Šta je zapravo SEO (Optimizacija za pretraživače) i čemu služi? Jednostavno rečeno, da bi ste bili vidljivi na Googlu i da bi ste kada neko ukuca ključnu reč, povezanu sa vašom delatnošću, bili na prvoj stranici pretraživanja.
Da li želite da vašu web stranicu učinite pretraživom i jedinstvenom? HermoDesign nudi usluge optimizacije za pretraživače, off-page SEO i on-page SEO, koje su korisne za povećanje popularnosti web stranice, kao i za rast prihoda.

On-page SEO je procedura za optimizovanje meta oznaka i sadržaja tako da bude jednostavan za razumevanje kao korisnicima, tako i Google algoritmima. On-page SEO takođe uključuje korišćenje efikasnih internih linkova za vašu web lokaciju, i ostale tehničke aspekte optimizacije na samom web sajtu. Off-page SEO će vašu web stranicu prijaviti na pretraživače i direktorijume, a na nekim drugim web stranicama ostaviti linkove ka vašim stranicama. Nakon toga, trka može da započne.

Off-page SEO

Šta je Off-Page SEO?

Off-page SEO bavi se radnjama koje se izvode izvan vaše web stranice kako bi poboljšao vaše rangiranje na SERP-ovima. Nedavna studija takođe navodi da off-page SEO čini do 75% dobre digitalne strategije. On ima sve veze sa vašom prisutnošću na društvenim mrežama, izgradnjom povratnih veza i mnogim drugim stvarima koje zapravo ne moraju biti prisutne na stranici. Laički rečeno, rekao bih, off-page SEO jednostavno govori Googleu ili pretraživačima o tome što publika misli o vašoj web stranici. Takođe, često nailazim na ljude koji kažu da je Off-Page optimizacija samo link building. Ali, tu definitivno ima više pravaca. Ima stratešku kontrolu nad načinima da vas učini poznatim na internetu.

on-page seo

Šta je On-Page SEO?.

Optimizacija stranice (On-page SEO) odnosi se na sve mere koje se mogu preduzeti direktno unutar web stranice kako bi se poboljšala njena pozicija na lestvici pretraživanja. Efikasna optimizacija stranice zahteva kombinaciju nekoliko faktora. Dve ključne stvari koje treba da imate ako nameravate da poboljšate svoj učinak na strukturisan način su analiza i redovno praćenje. Malo je koristi od optimizacije strukture ili sadržaja web-sajta ako proces nije usmeren prema postizanju ciljeva i nije izgrađen na detaljnoj proceni osnovnih problema. U ekstremnim slučajevima, mere optimizacije koje se ne temelje na čvrstom planu utemeljenom na dokazima mogu imati suprotan učinak od željenog – potencijalno naštetiti stabilnosti rangiranja ključnih reči ili stvoriti pad stope konverzije.

HermoDesign - Agencija za digitalni marketing

Ustupite SEO usluge HermoDizajnu

Ako ste vlasnik ili menadžer firme za web dizajn, koja želi da proširi usluge za svoje klijente, možda razmišljate o mogućnosti pružanja usluge optimizacije za pretraživače, ali niste stručni za to ili nemate prave ljude koji će to raditi. Onda je HermoDesign odgovor na vaš problem. Ovde, u HermoDesign-u, spremni smo da preuzmemo SEO (Optimizacija Za Pretraživače) usluge prema vašim klijentima.

Naši paketi

Standardni Paket

Jednokratni servis - do 15 stranica
260 Jednokratno
  • On-site SEO
  • Off-site SEO
  • Tehnički SEO
Popular

Napredni Paket

Jednokratni servis - do 25 stranica
360 Jednokratno
  • On-site SEO
  • Off-site SEO
  • Tehnički SEO

Poslovni Paket

Mesečno Održavanje - od 120
120 Mesečno - start
  • Lokalni SEO
  • Link Building
  • Korekcije ključnih reči

Neka često postavljana pitanja

Optimizacija Za Pretraživače SEO - Srbija - image seo-results-over-time-300x227 on https://hermodesign.comNaši SEO (Optimizacija za pretraživače) paketi prilagođeni su vašim potrebama. Ako samo želite da pojačate svoje prisustvo na mreži ili u lokalnoj zajednici naše efikasne SEO (Optimizacija Za Pretraživače) strategije mogu doneti značajne promene reputaciji vaše web lokacije. Takve promene uključuju poboljšanje pozicije u rangiranju vašeg web sajta na Googlu, bolje generisanje prometa kako kampanja napreduje, i povećanje broja posetilaca vaše stranice, kao i stope konverzije.

Najbolji SEO (Optimizacija za pretraživače) u Srbiji?? … Bez lažne skromnosti, mi to i jesmo. Sa preko 1000 uspešnih projekata na međunarodnom tržištu, stekli smo ogromno iskustvo. Nudimo samo najbolje usluge. HermoDesign se sastoji od timova stručnjaka, profesionalaca, koji žele samo najbolje za vas i vašu kompaniju. Nudimo usluge po pristupačnoj cijeni i generišemo pozitivne promjene za vas, međutim, mi nismo poput drugih web stranica koje obećavaju pozitivne rezultate za 24 sata ili nedelju jer to nije moguće. Optimizacija Za Pretraživače (SEO) nije trka na 100 metara, SEO je maraton.

Search Engine Optimization (SEO)Kao i za sve ostale države, Srbija nije izuzetak i Google pravila važe i za nas. Proći će najmanje šest meseci pre nego što vidite pozitivne rezultate. Zbog toga imamo 12 meseci kao naš minimalni ugovor za naš ULTIMATE SEO plan. Potrudićemo se da vam isporučimo moguće kvalitetne rezultate, bez obzira na veličinu vašeg poslovanja. Imamo interne profesionalce za SEO, pisce i internet trgovce koji će realizovati strategiju koju smo pripremili za vaše poslovanje.

Optimizacija Za Pretraživače SEO - Srbija - image pagerank2-300x300 on https://hermodesign.comGoogle je najverovatnije kaznio vaš web sajt zbog neusklađenosti sa nedavnim promenama u Google algoritmu pretraživača. Ažuriranje “Google Penguin” je Google predstavio na prilično iznenađujući način. Mnoge web stranice skliznule su do dna rezultata pretraživača zbog pokušaja varanja u vezi sa SEO-om (black heat), neželjene pošte (SPAM), plagiranog sadržaja, lošeg dizajna, gomilanja ključnih reči … itd. itd. Ako ne znate kako se oporaviti od ovoga, naši SEO paketi mogu biti verovatno rešenje vašeg problema. Pružamo Optimizacija Za Pretraživače (SEO) i prirodne procese izgradnje veza kako bismo vašu web stranicu učinili zaštićenom od kazni.

clientsDa, više volimo blisku saradnju sa našim klijentima. Želimo da uključimo vaše poslovne ciljeve u naše marketinške napore. Dakle, možete očekivati stalnu komunikaciju između našeg tima i vašeg osoblja. Predstavićemo vam promene koje planiramo da izvršimo na vašoj web stranici i sačekaćemo vaš signal.

Optimizacija Za Pretraživače SEO - Srbija - image inquire-degital-marketing-242x300 on https://hermodesign.comNaravno, uvek možete izmeniti početni plan i preći na viši nivo naše usluge. Srbija nije velika zemlja, ali se njeno digitalno tržište stalno uvećava i uvek treba ići ukorak sa tom promenom.

Search Engine Optimization (SEO)12 meseci. Nakon 6 meseci videćete konkretne rezultate, ponekad je potrebno i manje, ali u većini slučajeva 6 meseci. Za ozbiljniji napredak treba sačekati i nekoliko meseci više. U krajnjem slučaju to zavisi od Googla i njegovih algoritama.

Strategija Digitalnog Marketinga

Strategija digitalnog marketinga je osmisliti i izvršiti plan promotivnih aktivnosti putem vlastitih, besplatnih ili plaćenih digitalnih medija, privući potencijalne kupce i pretvoriti ih u klijente, kao i dodatno komunicirati s klijentima.

Strategija onlajn marketinga
Web sajt
Društveni mediji
Mobilni uređaji
Email
Sadržaj
Softver
Analitika
Višekanalni marketing
Instant poruke
Digitalno oglašavanje
Radio/TV
Digitalne tehnologije
Klasični marketing
Mrežne zajednice
Search Engine Optimization (SEO)
Optimizacija Za Pretraživače (SEO) - Srbija